Mutatjuk, hogy áll a Forest Offices Debrecen irodaház építése

Utolsó fázisába érkezett a Forest Offices Debrecen irodaház építése. A modern megjelenésű komplexumot szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt kezdték el építeni a Főnix Csarnok szomszédságában. Az A kategóriás irodaház harmadára már hónapokkal az átadás előtt találtak bérlőt.

Utolsó szakaszába lépett a Forrest Offices Debrecen irodaház építése. A Főnix Csarnokkal szemben, a Tüzér utcán található komplexumot majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt kezdték építeni az Új Főnix Terv részeként. A három szárnyból álló több emeletes irodaház 2500 munkahelyet és csaknem 200 mélygarázsban található parkolóhelyet biztosít majd az itt dolgozóknak.

Fotókon és videón mutatjuk, hogy áll a Forest Offices Debrecen irodaház építése

Fotók: Miskolczi János

– A befejező munkák elején járunk, belecsapunk a nagy hajrába. Nagyon sokféle szakma képviselői dolgoznak a házon. Felül gipszkartonosok, burkolók, villanyszerelők, gépészek, lakatosok. Kívül pedig a homlokzati nyílászárók beépítését, bádogozási munkákat végzünk. Tetőszigetelés, tetőrétegrend készítés és gépészeti szerelések a tetőn, még ez, ami nagy volumen – sorolta Bencze Zoltán, a Hunép Universal Zrt. projektvezetője.


Fotók: Miskolczi János

Őszre elkészül Debrecen modern irodaháza


A komplexum környezetbarát. A korszerű irodaház energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöld tetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel teremt majd hangulatos környezetet a nagyerdei övezetben. Az irodaház külön látványossága lesz az a három úgynevezett pajzsfal, amelyeket leddel világítanak majd be.

Ilyen lesz az irodaház


Csodás irodaház épül


A 33 ezer négyzetméteres iroda-komplexum harmadára már az átadás előtt hónapokkal találtak bérlőt.

A Forest Offices Kelet-Magyarország legnagyobb A kategóriás, úgynevezett LEAD minősítésű irodaháza lesz. Az épület műszaki átadását szeptember végére tervezik.


Címkék: IrodaházDebreceni Vagyonkezelő Zrt.HUNÉP Zrt.Forest Offices DebrecenForest OfficesÚj Főnix Terv