Virtuális túrát tehetünk Debrecen épülő, szupermodern irodaházában

Debrecen – Az utolsó szakaszában jár a Forest Offices Debrecen irodaház építése. Most otthonról bejárhatjuk az épületet.


Lassan elkészül a Forrest Offices Irodaház, amit a Főnix Csarnok szomszédságában építenek tavaly július óta az Új Főnix Terv részeként. A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Zrt. közös beruházásában megvalósuló létesítmény műszaki átadását szeptember végére tervezik.

Virtuális túrát tehetünk Debrecen épülő, szupermodern irodaházában

A Bord Építész Stúdió Kft. által tervezett Forrest Offices Kelet-Magyarország legnagyobb A kategóriás, úgynevezett LEED Gold minősítésű irodaháza lesz.

A három szárnyból álló irodakomplexum földszint plusz öt emeleten, szárnyanként egy szinttel csökkenő, összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterületen 2500-an dolgozhatnak majd, a mélygarázsban 198 darab parkolóhelyet alakítanak ki.

A Dehir.hu érdeklődésére Kovács Norbert értékesítési vezető elmondta, az irodaterület egy részére már találtak bérlőt, s megkötötték az előszerződést. Az érdeklődés folyamatos, szinte minden nap körbejárják az épülő komplexumot egy-egy lehetséges bérlőjelölt képviselőivel.

Az érdeklődőknek segít az az alkalmazás is, ami most jelent meg a Forrest Offices Irodaház honlapján (ide kattintva érhető el), ennek segítségével – a látványtervek alapján – bejárhatjuk a teljes komplexumot a végleges állapotában.

Papp László polgármester korábban kiemelte, a Forrest Offices nem csupán a munkahelyteremtéshez járul majd hozzá, hanem ahhoz a törekvéshez is, hogy új városrészközpontok alakuljanak ki Debrecenben.

A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. Ezáltal a környéknek új arculata alakul ki, igazodva a környezetében lévő új, modern épületekhez, így a Kassai úti campus épületeihez, a Főnix Csarnokhoz és a Debreceni Sportuszodához.

Az irodaház a nagyméretű ablakoktól lesz igazán látványos és egyedi, ezekből 5216-ot építenek be.


Címkék: Debreceni Hőszolgáltató Zrt.IrodaházDebreceni Vagyonkezelő Zrt.Bordás PéterHUNÉP Zrt.Forest Offices DebrecenForest OfficesNagyerdőÚj Főnix Terv

FORRÁS ÉS A TELJES CIKK:
dehir.hu